(ik ben) tijdelijk buiten gebruik

Aangezien de zomer weer in aantocht is leek het me een goed idee, na een paar maanden van “niets” doen, om het fietsen weer op te pakken. Heerlijk, ik ging weer als een speer. Totdat ik een aantal stalen platen op het fietspad tegen kwam. Ik was, voordat ik het door had, op de verkeerde “weghelft” beland dus ik dacht oh even oversteken naar de andere rij platen. Maar dat kan toch helemaal niet, dacht ik nog in een split second… Uh nee dat kon dus niet. Mijn wiel bleef hangen achter het iets omhoogstekende gedeelte en hoppaaa daar ging ik, languit. Omstanders rende meteen naar me toe (zo lief!) en hielpen me weer overeind. Het gaat wel hoor, zei ik. Ik was inmiddels precies halverwege m’n rondje dus, hop weer op de fiets om nog 30 min naar huis te fietsen. Oei m’n rib, dacht ik de hele weg, dat voelt niet echt goed.

Dat werd in de uren daarna steeds meer bevestigd, wrs is m’n stuur gedraaid en het uiteinde tussen m’n ribben onder mn borst beland, gebroken of gekneusd dat laat ik even in het midden maar pijnlijk is het iig. Huisarts en fysio inmiddels gezien, dat gaat wel een paar weken duren zeiden zij nog net niet in koor.

Kortom komende week(en) ben ik dus even “out of order”. Geen idee hoe lang het gaat duren. Uiteraard zelf flink aan de Traumeel etc dus hoop dat het mee gaat vallen.