Over Massage Equus

Massage Equus is in 2008 door Jennefer Luijt opgericht nadat zij succesvol de opleiding tot Sportmasseur had afgerond. Sindsdien heeft Jennefer vele paarden behandeld en heeft hierdoor zeer veel ervaring opgedaan.

Om het behandelniveau hoog te houden doet Massage Equus wel één of meerdere bijscholingsactiviteiten per jaar. Deze zijn ook terug te vinden op de website.
Toch vond zij deze kennis nog niet voldoende en is ze in 2015 begonnen met de opleiding Osteopathie voor paarden. Op 8 juli 2018 heeft zij hiervoor, na het zeer succesvol afronden van zowel de theorie als praktijk examens, haar stage en een prachtige thesis, haar diploma in ontvangst mogen nemen.

Massage Equus is sinds 2019 opgenomen in de registers van zowel het CAT (Collectief voor Alternatief Therapeuten), de GAT (GeschilleninstantieAlternatief Therapeuten) als de BCND (De Vereniging van Beroepsbeoefenaars van Complementaire en Natuurlijke geneeswijzen voor Dieren). Zij toesten elk jaar of de therapeut nog voldoet aan de kwaliteitsnorm middels bijscholingspunten.

Massage Equus heeft service en betrokkenheid zeer hoog in het vaandel staan aangezien het belang van het paard altijd op nummer 1 staat.

Mocht u nog vragen hebben over of aan Massage Equus neem dan gerust contact op, zij staat u graag te woord.

Massage Equus in de media:
Het favoriete product van Jennefer van Massage Equus

Overig:
Algemene voorwaarden >
Privacy verklaring >